Uppdatering 2 februari

Idag fick vi beskedet från vår samarbetspartner Skånes Dövas Distriktsförbund (SDDF) som hjälpt oss söka pengar via dem till Region Skånes avdelning, Psykiatri, habilitering och hjälpmedel att de beviljar stöd till Dövas dag 2023.

Härligt! Stort tack, Region Skåne och Skånes Dövas Distriktsförbund!

Information från arbetsgruppen – 18 januari

Uppdatering från arbetsgruppen.

18 januari 2023

Hej!
Det börjar närma sig till våren och vår arbetsgrupp, Dövas dag arbetsgruppen, jobbar hårt med att planera för årets Dövas dag.

Vi har märkt att ni undrar över olika saker som t.ex. när kan jag boka bord? När kan jag boka hotell? Vad kostar allt? Vad ingår? Och mycket fler frågor.

Vi går nu ut med att mer information kommer ut runt mitten av mars månad. Då kommer vi gå ut med många saker som till exempel program, biljetter börjar säljas, möjlighet att boka bord och mycket annat. Det är flera saker som sker i mars, så var beredda att bevaka våra kanaler.

Vi kommer såklart gå ut med mer information här på vår facebook sida och vår hemsida. Dessa kanaler kommer att få fler uppdateringar regelbundet under våren.

Håll utkik!

Uppdatering 23 november

Idag fick vi besked om att Radiohjälpen och Kronprinsessan Victorias fond stöder vår Dövas Dag 2023 med ett varsitt belopp. Vi ser fram emot med fler positiva besked framöver!

Uppdatering 11 november

Idag fick vi besked om att Sparbanksstiftelsen Skåne stöder vår Dövas Dag 2023 med ett belopp. Vi ser fram emot med fler positiva besked framöver!

Uppdatering – 16 oktober

Nu har vi uppdaterat hemsidan lite.

Och lagt till vår första samarbetspartner, som är ABF.
Vi ser fram emot att lägga upp fler samarbetspartners och bidragsgivare löpande. Håll gärna utkik!

// Arbetsgruppen Dövas Dag 2023