Restauranger

Här tipsar vi om olika matställen i närheten av Dövas Dag. Så du får möjlighet att köpa mat under Dövas Dag.

Inne i Malmö Live huset

Kitchen & Table

Skärmavbild 2023-04-13 kl. 09.32.39

Välkommen till skybaren på Malmhattan! Möteplatsen för Malmöiten och den globala resenären, och även för matkulturen från Manhattan och Malmö. Här samsas lokala råvaror med mångkulturella smakfavoriter fårn Manhattan och Möllan på samma tallrik och resultatet är en ovanligt aptitlig allians.

Clarion Living Room Café/Bar

Skärmavbild 2023-04-13 kl. 09.34.52

I hjärtat av Malmö Live hittar man Malmös vardagsrum, Living Room. Här erbjuds sköna dagar och kvällar med musik, konst och design i fokus. En enklare lunch eller kaffe under dagen och en botanisk värld med Gin & Tonics i världsklass på kvällarna!

Nedan kommer lite fler tips på andra matställen i närområdet.

Malmö Saluhall

_MGL4692_1-IBSweb

Malmö Saluhall är en självklar destination för dig som älskar bra råvaror och god mat. För det blandade, brokiga, kreativa och roliga Malmö. För gamla och unga, stora och små. En saluhall för alla!

Restaurang Niagara

Skärmavbild 2023-04-05 kl. 12.05.46

Sugen på klassik husman? Gröna, färska rätter och läckra sallader? Eller asiatisk sting och sötma? Oavsett om du föredrar kött, vegetariskt, traditionellt eller nytt ger vi dig något smarrigt att bita i!

Two Forks

hcmp222399_1401240

En kock och en stadsodlare presenterar:

Malmö på din tallrik! En Hummus Shop fylld med smaker från Levanten och säsongens lokala råvaror! Alltid vegetariskt, veganskt och köttalternativ på menyn.

Hjärtligt välkommen! / Matan & Charlotte

Café Live

Skärmavbild 2023-04-13 kl. 09.18.44

Café Live ligger centralt beläget och mitt i Malmös nya kulturkvarter, precis mellan Malmö Live och nya Saluhallen. Här har vi skapat en "Hemma-hos-känsla" med god mat och dryck samt möjligheter till möten och konferenser på dagtid såväl som privata arrangemang på kvällstid och helger.

Västra station

Malmö_Västra

Ibland vet vi exakt var vi ska och andra gånger vet vi inte alls. Men vi är alltid på väg. Till närbutiken, till Paris eller någonstans mittemellan. Oavsett om du är på väg eller bara reser i tanken så är du alltid välkommen till oss.

Grönt o' Gott

GröntoGott_hemsida-9

Fräscht. Nyttigt. Gott.

Vi har som ambition att förse våra kunder med prisvärda och fräscha sallader som smakar utsökt! Vi får leveranser till våra restauranger två gånger om dagen för att säkerställa att våra råvaror är så fräscha som möjligt.